Bestilling af startpakke til danske skibe

Du er ved at bestille startpakken til danskflagede skibe. Nogle af produkterne er lovpligtige og andre er valgfrie. SEAHEALTH anbefaler at få den samlede pakke tilsendt. Neden for kan du vælge, hvilke produkter vi skal fremsende. Bemærk at alle produkter er både på dansk og engelsk.

 

For at bestille udfyld venligst nedenstående felter og afsend bestillingen. Vi vil herefter sende en ordrebekræftelse og PDF-faktura til den e-mail-adresse, som I har angivet. Angiv venligst hvis I ikke kan modtage faktura på e-mail.

Så snart vi har modtaget Jeres bestilling, vil vi afsende varen til rederiets adresse. Forsendelsesomkostningerne afhænger af antallet af publikationer samt leveringsadressen og vil blive regnet med i det endelige beløb på fakturaen.

Se fragtpriser her

 

Du kan vælge mellem:

  1. Samlet pakke: 17 vejledninger (trykt materiale og e-bog), 5 DVD-film og 1 softwareprogram. Pris per pakke: DKK 11.600,- ex. moms + forsendelse.
  2. Samlet pakke e-bog: 17 vejledninger (kun som e-bog), 5 DVD-film og 1 softwareprogram. Pris per pakke: DKK 11.600,- ex. moms + forsendelse.
  3. Lovpligtig pakke: 7 publikationer (trykt materiale og e-bog). Pris per pakke: DKK 2.919,- ex. moms + forsendelse.
  4. Tilvalgspakke: 7 lovpligtige publikationer (trykt materiale og e-bog) suppleret med 10 valgfrie produkter. Du skal selv vælge de ekstra produkter i listen (se neden for).

 

 

Bestilling

>> Blanket til at indsende en bestilling på dansk (fortsæt)

>> Order form in English

Medlemmer af SEAHEALTH er alle dansk flagede skibe over 20 BT og andre, der er tilmeldt ordningen.

Sprog
Antal
stk.
stk.
stk.
stk.
Faktureringsoplysninger
Vælg faktura format
Nyhedsbrev

Kontakt

Har du spørgsmål eller ændringer til din ordre, så kontakt os på:

 

Mail:

sales@seahealth.dk

 

Telefon:

+45 3311 1833 (tryk 1)