De 8 sikkerhedsled - Dialogark

Dialogarket indgår i konceptet De 8 sikkerhedsled, som også indeholder en vejledning, handlingsplaner samt et brætspil med dialogkort. Dialogarket bruges til at kortlægge sikkerhedskulturen på arbejdspladsen. Dialogarket findes i to versioner, en til medarbejdere og en til ledelse.

 

Pris er ex. moms og forsendelse. På lager.

 

DKK 50

 

 

VarenummerXX
Pris (medlemmer)50 DKK
Pris (ikke-medlemmer)75 DKK
Udgivelse1. udgave, april 2016
ForfatterSEAHEALTH
FormatA2, DK / ENG
ISBN 

 

Uddannelsesinstitutioner kan købe produktet til medlemspris.

 

BESTIL PRODUKT

 

Mere information om produktet:

 

>> Læs mere om De 8 Sikkerhedsled

 

Dialogarket findes i to versioner, en til medarbejdere og en til ledelse. Dialogarkene er ens, men spørgsmål m.m. er udformet efter målgruppen.

 

For at styrke en sikkerhedskultur skal der sættes ind på mange områder. De 8 sikkerhedsled er et værktøj, der afspejler de væsentlige led for, hvordan en god sikkerhedskultur kan skabes. Pointen er, at vi skal arbejde med alle led for at sikre, at projektet lykkes og kæden ikke hopper af. Det gamle ordsprog fortæller os, at kæden ikke er stærkere end det svageste led. Vores symbolik er, at sikkerhedskulturen ikke er stærkere end det svageste led.

 

SEAHEALTHs kæde har 8 sikkerhedsled med tilhørende værktøjer. Værktøjer som understøtter og opbygger den gode sikkerhedsadfærd. Jo flere sikkerhedsled, man som rederi vedligeholder, jo stærkere en kæde. Jo færre sikkerhedsled, man som rederi har på plads, jo svagere en kæde.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ændringer til din ordre, så kontakt os på:

 

Mail:

sales@seahealth.dk

 

Telefon:

+45 3311 1833 (tryk 1)