Det gode arbejdsliv til søs - Vejledning

Det gode arbejdsliv til søs handler om at kunne udføre et godt stykke arbejde i et godt samarbejde med resten af besætningen og i det hele taget trives om bord - også når man har fri. Vejledningen giver gode råd med eksempler.

 

Pris er ex. moms og forsendelse. På lager.

 

DKK 229

 

 

VarenummerXX
Pris (medlemmer)229 DKK
Pris (ikke-medlemmer)343,6 DKK
Udgivelse1. udgave, august 2008
ForfatterSEAHEALTH
FormatA5, 112 pp, DK / ENG
ISBN978-87-92084-03-3

 

Uddannelsesinstitutioner kan købe produktet til medlemspris.

 

Mere information om produktet:

 

Det gode arbejdsliv til søs handler om at kunne udføre et godt stykke arbejde i et godt samarbejde med resten af besætningen og i det hele taget trives om bord - også når man har fri. 

 

Skibsledelsen er helt central, når der skal skabes betingelser for et godt arbejdsliv. Derfor har Søfartens Arbejdsmiljøråd nu udgivet en håndbog om hvordan man kan arbejde med og skabe bedre trivsel om bord - med skibsledelsen som den primære målgruppe. Men andre i besætningen vil også kunne finde nyttige viden i bogen. 

 

Kapitler i bogen omhandler: God ledelse om bord, Kommunikation og information om bord. Håndtering af konflikter om bord. Forebyggelse af social isolation. Håndtering af kriser om bord. Fokus på arbejdsbelastninger og stress om bord. Håndtering af flerkulturelle besætninger. Første del omhandler søfolks historier og erfaringer. Anden del præsenteres viden og en række redskaber om trivsel

Kontakt

Har du spørgsmål eller ændringer til din ordre, så kontakt os på:

 

Mail:

sales@seahealth.dk

 

Telefon:

+45 3311 1833 (tryk 1)