Lægebog for Søfarende - Vejledning

Lægebog for Søfarende er den autoriserede lægebog for danske skibe. Der medfølger 17 instruktionsfilm. Bogen findes også som e-bog og applikation. Bogen kan også tilgås online via hjemmeside. Medlemmer af Fiskeriets Arbejdsmiljøråd kan købe lægebogen til medlemspris.

 

Pris er ex. moms og forsendelse.

 

DKK 950

 

VarenummerXX
Pris (medlemmer)DKK 950
Pris (ikke-medlemmer)DKK 1425
Udgivelse1. udgave, juli 2016
ForfatterSEAHEALTH
FormatA4, 274 pp., DK / ENG
ISBN978-87-92084-46-0

 

Medlemmer af Fiskeriets Arbejdsmiljøråd og uddannelsesinstitutioner kan købe Lægebog for Søfarende til medlemspris.
 

 

BESTIL PRODUKT

 

Mere information om produktet:

 

Den autoriserede lægebog for danske skibe. Bogen findes også som offline ebog og APP til IPhone og Android samt online via en hjemmeside. 

 

Lægebog for Søfarende er godkendt af Søfartsstyrelsen. Bogen er redigeret af SEAHEALTH og skrevet af redaktøren sammen med Marie Bohn Hamming. Bogen er illustreret af Thomas Andreasen A3D. 

 

Der er langt til lægen, når man er til søs. Bliver du syg eller kommer til skade, tager du fat i sygdomsbehandleren, som kan hjælpe dig med alt fra hovedpinepiller, viden om sygdomme og behandling af symptomer og skader. I ryggen har sygdomsbehandleren Radio Medical, skibsmedicinkisten og så en lægebog for søfarende, som giver et nemt og praktisk overblik over, hvad man skal gøre med mange sømil til nærmeste lægeklinik.

 

Med køb af den trykte lægebog følger 17 instruktionsfilm på en USB-stik, hjemmeside, e-bog og app. I bogen får du viden om almindelige og alvorlige sygdomme, symptomer og behandling. Den er baseret på ABCDE principperne og der står trin for trin, hvordan man skal forholde sig. Hvad kan behandles om bord, og hvad kræver et besøg hos en læge? Bogen er lavet, så den er let tilgængelig, også selvom man ikke har en lægeuddannelse.

 

Den nye lægebog kan fås på dansk eller engelsk. Bogen sendes ikke automatisk ud, men skal rekvireres via webshop eller sales@seahealth.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ændringer til din ordre, så kontakt os på:

 

Mail:

sales@seahealth.dk

 

Telefon:

+45 3311 1833 (tryk 1)