Lokaludsugning - Branchevejledning

Branchevejledning om lokaludsugning anviser, hvornår der skal der være udsugning fra en arbejdsplads og hvordan skal man installere en lokaludsugning. Er baseret på bl.a. Medd. B,  nr. 554 og Teknisk forskrift nr. 6 / 1997.

 

Pris er ex. moms og forsendelse. På lager.

 

DKK 106,-

 

VarenummerXX
Pris (medlemmer)106 DKK
Pris (ikke-medlemmer)159 DKK
Udgivelse1. udgave, januar 2002
ForfatterSEAHEALTH
FormatA4, 20 pp., DK / ENG
ISBN87-986883-8-3

 

Uddannelsesinstitutioner kan købe produktet til medlemspris.

 

Mere information om produktet:

 

Vejledningen er både på dansk og engelsk i samme publikation. Lokaludsugning er branchevejledning nr. 2.

 

Luftforurening er en uønsket, men uundgåelig konsekvens af menneskeskabt aktivitet. Hvis du i dit arbejde indånder eller kommer i kontakt med skadelig røg eller giftige dampe fra kemikalier, kan det skade din sundhed. Åndenød og besvimelse er eksempler på akutte skader, mens astma, kronisk bronkitis og kræft kan være resultat af en mere vedvarende påvirkning.

 

Det betyder, at al personel ikke må/bør udsættes for unødige påvirkninger, der på kort eller langt sigt kan forringe deres helbred. Vejledningen Lokaludsugning forklarer og viser med eksempler muligheder for etablering af diverse former for udsugning som påbudt i forskrifterne. Især er områderne malershop, maskinrum og værksteder behandlet og der gives råd om både rumventilation og lokaludsugning - både faste og flytbare.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ændringer til din ordre, så kontakt os på:

 

Mail:

sales@seahealth.dk

 

Telefon:

+45 3311 1833 (tryk 1)