Tilmelding til hygiejnekursus

Denne registrering er for rederier, crew agencies og andre der vil registrere medarbejdere på vores hygiejnekursus.

 

Voucher-kode

For at logge ind og komme igang med vores hygiejnekursus på e-learning platformen på www.prologio.com skal I bruge voucher-koder. Voucher-koder sendes via e-mail til den ordreansvarliges e-mailadresse, når nedenstående registrering er gennemført. Hver voucher-kode kan kun benyttes af en kursist. Dvs. at en indløst kode er bundet til den kursistprofil, som har brugt voucheren første gang. Samtidig er hver enkelt voucher kun gældende for ét kursus og kan ikke benyttes til log in på flere kurser. 

Vigtigt: Det er den ordreansvarliges opgave at videresende voucher-koderne til de tilmeldte kursister.  

 

Faktura-mail

Når du har gennemført din tilmelding af kursister til hygiejnekurset, vil du som ordreansvarlig modtage en svarmail, som viser dig en oversigt over din ordre. Samtidig vil der automatisk blive sendt en faktura til den mail-adresse, som du har oplyst som den faktureringsansvarliges. FAKTURA-MAILEN gælder for en faktura og vi sender ikke efterfølgende en faktura som vedhæftet PDF. 

 

Tilmelding af flere kursister af gangen

Du kan tilmelde op til fem kursister af gangen. Ønsker du at tilmelde flere end fem, må du efter de første fem tilmeldinger, starte forfra og benytte samme tilmeldingsformular.

Ordreoplysninger
Faktureringsoplysninger
Kursistoplysninger
Total