Psykologisk krisehåndtering

Målgruppe:

Kurset er for dig, der om bord kommer til at stå midt i orkanens øje, når uheldet rammer og dig til lands, der har til opgave at koordinere, styre og kommunikere, dvs nøglepersonen i land.

Tilmeldingsfrist:

Der er pt ingen åbne kurser. Der kan oprettes rederi-kurser.

Pris:

DKK 4800,- plus moms pr. person. Prisen inkluderer undervisning, deltagermaterialer (inkl. bogen Det gode arbejdsliv til søs), ophold (overnatning i enkeltværelse) og forplejning.

Tilmeldingsinfo:

Ønsker du mere information om kurset eller et virksomhedstilpasset kursus, kan du kontakte SEAHEALTH på info@seahealth.dk eller +45 3311 1833. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsmail og vi oplyser, hvornår vi har åbne kurser.

Hvor er knuderne på kommandolinjen, når det brænder på? Hvordan løses de op med god kommunikation? Hvad betyder de signaler du udsender som leder, hvis der sker en ulykke...?

Hvis der sker en ulykke, vil der altid være behov for en opfølgning på krisen. Få fod på den gode kommunikation og undgå at forvære krisen med forkerte ord og signaler. En velfungerende kommunikation under og efter en ulykke kan have stor indflydelse på, hvordan trivslen vil være efterfølgende om bord. Få hjælp til at være godt forberedt, så du bedst muligt kan få styr på situationen i tilfælde af ulykker og pirateri.

Indhold og udbytte

Ved at tage udgangspunkt i, hvordan vi alle erfaringsmæssigt vil reagere i en krisesituation, kommer vi omkring krisehåndtering og god praksis. Formålet med kurset er at give dig redskaber til, hvordan man kan håndtere kriser og undgå misforståelser og frustrationer på grund af uklar kommunikation og manglende forståelse for hinanden i en tilspidset situation.

Bemærk at værktøjer til konfliktløsning og kommunikation også kan bruges i generel konflikthåndtering om bord.

Kurset indeholder bl.a. emner som:

  • Hvordan får man situationen under kontrol og holder styr på tropperne, når uheldet rammer?
  • Hvilke ord er de rette at sætte på den hændelse, der er sket? 
  • Hvad skal der til for at alle føler sig set og hørt?
  • Hvad er kriser og hvordan håndterer vi dem? 

Varighed

Kurset er et internatkursus med en varighed på to dage. Første undervisningsdag er 10:00-17:00. Anden undervisningsdag er 8:30-15:00.

Generelle kursusbetingelser

Læs mere