Ekspreskursus i den nye version af IT-programmet Sikkerhed og Sundhed til Søs

Nyhedsarkiv

Ekspreskursus i den nye version af IT-programmet Sikkerhed og Sundhed til Søs

Søfartens Arbejdsmiljøråd tilbyder undervisning i den nye version af programmet Sikkerhed og Sundhed til Søs, der giver værktøjer til at få styr på kemikalierne og risikovurderingerne om bord.

 

Nu er der mulighed for at få et ekspreskursus, allerede inden lancering af det nye program med ny flot brugerflade og nye funktioner. Programmet udsender vi til alle skibe i løbet af efteråret 2010.

Programmet med den tilhørende CD-rom er opdateret i forhold den nyeste lovgivning. Vi vil gennemgå arbejdsgangene og de nye funktioner, som er udviklet, og komme med tips og tricks til registreringsarbejdet om bord.

 

Der afholdes to halve undervisningsdage i efteråret og to i januar.

I 2010 er datoerne:

Mandag den 11. oktober kl. 13-16

Tirsdag den 12. oktober kl. 13-16

I 2011 er datoerne:

Tirsdag den 18. januar kl. 13-16
Onsdag den 19. januar kl. 13-16

 

Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset deltagerantal på max. 10 personer.

Ekspreskurset afholdes i vores mødelokale Amaliegade 33B, 2. Sal.

Ekspreskurset afholdes på dansk og undervisningen er gratis.
Hvis I er flere fra samme rederi eller skib, der ønsker undervisning er der også mulighed for, at vi kommer ud til jer og giver undervisningen. Hvis I har brug for et engelsk sproget kursus er I også velkomne til at skrive til os.

Medbring din egen bærbar, så du kan få programmet installeret.

For yderligere oplysninger kontakt Anne L. Ries, alr@seahealth.dk, 3348 9314

 

I 2010 er der udviklet en helt ny kemikaliedatabase. Det er en videreudvikling af det eksisterende IT-program Sikkerhed og Sundhed til Søs 2006, der anvendes på skibene. Hjemmesideadgangen til kemikaliedatabasen er også opdateret og findes på www.kemiportalen.dk. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os på info@seahealth.dk eller 3311 1833.