MSSM 2017: Er du en earlybird?

Nyhedsarkiv

Tilmeldingen til MSSM 2017 er nu åbnet for de morgenfriske earlybirds!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nyborg Strand til en tætpakket konference den 24. og 25. august 2017 under temaet 'Performing in a rapidly changing world'.

 

Hvad kan du forvente?
Vi byder dig om bord på Nyborg Strand til to dage med spændende indlæg om bl.a. ’Virtuel Ledelse i shipping’, ’Millennials – hvordan får vi dem med om bord?’, ’Kan man maximere performance og samtidigt være sunde og glade?’ samt mange flere værdifulde emner.

 

Konferencen får i år fint besøg af bl.a. Kimberly Karlshøj, som er Head of Trust ved International Transport Worker’s Federation (ITF). Ved MSSM 2017 garanterer vi dig også benzin til lattermusklerne, når stand-up komiker, Mark le Fevre, står for aftenens underholdning til festmiddagen.

 

Hvad er nyt?
I år arrangerer vi MSSM 2017 med et nyt koncept. Vi har ikke i år Get-to-gether, men starter konferencen torsdag morgen den 24. august. Vi vil være i nye, lyse lokaler i år på Nyborg Strand med udsigt til den grønne natur, omgivet af friske bølger og med en central placering i vandrehallen for både vores mange udstillere, men også sygeplejerskerne. På den vis skulle du gerne være i stand til at nå de mange aktiviteter, vi byder på. 

 

Kig forbi www.mssm.dk for at få mere mere information om konferencen og dettes års tema m.m. Her kan du i øvrigt abonnere på MSSM-nyhedsbrevet og tilmelde dig konferencen til en earlybird-pris.

 

Tilmeld dig MSSM 2017 nu - og få inspiration og praktiske værktøjer til arbejdet med sikkerhed, sundhed og miljø.