Publikationer

Materialerne kan købes på vores webshop. Dog sendes første eksemplar til de skibe, der er medlemmer, når materialet publiceres.

Seahealth publikationer i alfabetisk rækkefølge (efter titel på udgivelsen):

 

AB C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

SEAHEALTH har udgivet en lang række publikationer, som består af alt fra film, hæfter, bøger, branchevejledninger, årsberetninger og artikler fra bladet 'at SEA'. Alle publikationerne har det til fælles, at de henvender sig til dig, som arbejder indenfor det maritime erhverv.

 

Hvis du har brug for vejledning i, arbejdsværktøjer til eller instruktioner om forskellige områder som sundhed, sikkerhed, risikovurderinger, kost, hygiejne, fysisk eller psykisk arbejdsmiljø, kemikalier, kommunikation og kriser til søs, så kan du finde det i SEAHEALTH's arkiv.

Startpakke

Startpakken er de publikationer, vi anbefale nye skibe under dansk flag at have om bord. Nogle af de anbefalede publikationer er lovpligtige og skal være om bord. Se mere under de enkelte publikationer.

Bladet SEAHEALTH

Hvis du leder efter en artikel fra bladet SEAHEALTH/Søsikker så klik på Artikler fra SEAHEALTH i menuen eller her. Du har adgang til alle vores udgivelser dateret tilbage til 1995. Du kan vælge at downloade hele bladet som en pdf-fil eller nøjes med at finde en enkelt artikel.

SEAHEALTH's seneste publikationer

Du kan finde SEAHEALTH's seneste udgivelser i menuen eller ved at klikke her. Finder du ikke den publikation, som du leder efter, fordi den er af ældre dato, kan du bruge SEAHEALTH's indexord i venstre side.

Branchevejledninger

SEAHEALTH har udgivet 6 branchevejledninger, som du finder her.

Indeksord

Hvis ikke du kan finde den publikation, som du leder efter under seneste publikationer, kan du prøve at søge gennem vores indexord i venstremenuen. Alle publikationer er emneinddelt. Det betyder, at hvis du klikker på indexordet Hygiejne, så får du en liste med alle de publikationer, som SEAHEALTH har udgivet, som relaterer sig til eller handler om hygiejne.