Kost og ernæring

Seahealth arbejder med kost og ernæring som et led i at fremme sundhed og trivsel til søs.

Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende og høre mere om vores tilbud.

 

Sidens indhold:


Udviklingsprojekt om Kost og Kompetencer til søs - Projekt NEPTUNE

Fra 2011 til 2013 udviklede SEAHEALTH viden og værktøjer til skibets kabys og maden om bord. Et projekt med tilskud fra Den Danske Maritime Fond kom hele vejen rundt om kostområdet og kom til bunds i de problematikker, der er omkring proviantering, måltidet og trivsel. Der blev lavet en 360-graders undersøgelse af området og udviklet en værktøjkasse.


Læs mere om projekt Neptune og se materiale udviklet i projektet på 
www.tuneupyourseahealth.com

 

Læs mere om MLC 2006, som var en del af baggrunden for projektet.


Kostvejledning

Vi tilbyder individuelt tilpasset kostvejledning og skræddersyede oplæg, temadage eller kurser.

>> Læs mere om vores tilbud inden for kostvejledning

>> Læs mere om kost


Kogebogen Food at Sea og tillægget Mad til rigtige sømænd

Vi har udgivet en efterspurgt kogebog med inspiration og lækre opskrifter til sund og velsmagende mad om bord. Kogebogen hedder Food at Sea. I 2009 blev den genoptrykt i to forskellige sprogversioner, nemlig en dansk/engelsk og en engelsk/filippinsk. Samtidig udviklede SEAHEALTH i samarbejde med Hjerteforeningen hjertevenlige opskrifter på 12 traditionelle danske retter - Mad til rigtige sømænd.

>> Bestil kogebogen på SEAHEALTH webshop


Drikkevand

Godt drikkevand er en nædvendighed på et skib. Derfor er det vigtigt at holde øje med vandets kvalitet. der er særlig tre faktorer, som du skal være opmærksom på, udseende lugt og smag. Seahealth viser, hvordan du kan analysere drikkevandet, og hvilke forholdsregler du skal tage, hvis der er for mange bakterier i vandet.

>> Læs mere om drikkevand


Sundhedsfremme

>> Læs mere om sundhedsfremme

>> Læs mere om sundhedsledelse


 

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi