Madopskrifter

SEAHEALTH har i samarbejde med Hjerteforeningen udarbejdet 12 nye, hjertevenlige opskrifter på traditionel dansk mad tilpasset forholdene i kabyssen. Vi kalder opskrifterne for Mad til rigtige sømænd. De er tænkt som et supplement til kogebogen Food at Sea, og er lige til at sætte ind i mappen.

Her finder du opskrifter fra både Mad til rigtige sømænd og Food at Sea. Velbekomme.
 

Mad til rigtige sømænd       

Flæskesteg
Roast porc
Inihaw na baboy
Frikadeller (Dansk)
Frikadeller (English)
Bola-bolang laman
Barbecue kylling
Barbecued chicken
Binarbekyung manok

Bruschetta (Dansk)
Bruschetta (English)
Bruschetta (Tagalog)

Ferskensuppe
Peach Soup (English)
Peach Soup (Tagalog)
Rødfisk, dansk
Norway Haddock (English)
Norway Haddock (Tagalog)


  

 

 

Ovnstegte rodfrugt-fritter
Roast Root Fritters (English)
Roast Root Fritters (Tagalog)

Sesamknæk
Crispy Sesame Snacks
Crispy Sesame Snacks(Tagalog)

 

>> Se Kogebogen Food at Sea på vores publikationsliste

>> Se kogebogen Mad til rigtige sømand på vores publikationsliste

   
>> Læs mere om Kost
   

Konsulent M.Sc. MEM
Carsten Gydahl-Jensen
Email: cgj@seahealth.dk
Direkte tlf.: +45 3311 1833
Mobil: +45 5154 2777

Jeg kan hjælpe dig med

  • Hygiejne og Fødevaresikkerhed
  • Sundhedsledelse og kostpolitik
  • Rådgivning i sundhed, hygiejne og fødevaresikkerhed
  • Konsulentbistand om bord
  • Kurser skræddersyet til rederi