Om SEAHEALTH

SEAHEALTH kort fortalt

SEAHEALTH - Søfartens Arbejdsmiljøråd - er sat i verden for at forbedre sikkerheden, sundheden og trivslen for søfarende i den danske handelsflåde. Vi bidrager ganske enkelt til et mere sikkert, sundt og effektivt arbejdsmiljø om bord.

 

Siden 1992 har Søfartens Arbejdsmiljøråd hjulpet og støttet danskflagede skibe, og i dag kan både danske og internationale maritime interessenter få glæde af vores viden og kompetencer.

 

>> Du kan læse mere om vores baggrund og historie her.

 

SEAHEALTH er en non-profit organisation med en bestyrelse bestående af repræsentanter fra både rederier og de søfarendes organisationer. Vi er således upartiske; vores eneste formål er at fremme den arbejdsrelaterede sundhed og styrke arbejdsmiljøet i en af verdens ældste og vigtigste industrier. 

 

>> Du kan læse mere om vores bestyrelse her.

 

SEAHEALTH sekretariatet

Fra den 14. december 2015 er SEAHEALTH sekretariatets adresse Højnæsvej 56, 2610 Rødovre. Fra Rødovre Station er der gode offentlige transportmuligheder og det er muligt at tage både bus 6A, 161 eller 200S som stopper få minutters gang fra sekretariatet. Der er yderligere gratis parkering lige ved døren.

 

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet via. mail info@seahealth.dk eller telefon +45 3311 1833.

 

 

Bred rolle, skarpt fokus

SEAHEALTHs rolle er ligeså bred som den industri, vi er en integreret del af. Vi ser på tingene i et bredt perspektiv, men har også fokus på de industri-relaterede forespørgsler, der omhandler specifikke aspekter af arbejdsmiljøet til søs.

 

Konsulenterne er specialiserede i at imødegå og understøtte både individuelles og gruppers behov. Vi videreformidler desuden vores viden gennem vejledninger, foldere, databaser og it-programmer. Derudover tager konsulenterne regelmæssigt på skibsbesøg for at observere arbejdsgange og videregive viden. 

 

Viden er til for at blive delt

Som vores hjemmeside indikerer, kan vi hjælpe med det meste, hvad enten det handler om sikker fortøjning, kulturforskelle, sund mad i kabyssen eller kemikaliehåndtering om bord. Du kan læse om de mange fokusområder her på hjemmesiden. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os og høre mere.

 

SEAHEALTHs voksende produktsortiment dækker et bredt spektrum af arbejdsmiljørelaterede emner. Fælles for dem alle er at sprede viden og ’best practice’. 

Forfatterne er eksperter, informationen er grundlæggende men stadig oplysende og meget er skrevet af søfarende til søfarende. 

 

>> Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

 

Bliv medlem

Som medlem af SEAHEALTH får I tilsendt basispakken, der indeholder vores kerneydelser, såsom it-programmet Health & Safety at Sea og en række vejledninger, der kan forbedre sikkerheden og sundheden om bord.

 

>> Se hele listen af produkter i basispakken her

 

Derudover har I adgang til vores 24/7 kriselinje, ligesom I altid kan ringe til os i kontorets arbejdstid, når I har spørgsmål eller brug for hjælp.

 

SEAHEALTH er finansieret af de danske rederier. Danskflagede skibe er derfor automatisk medlem af SEAHEALTH, og har dermed glæde af vores produkter og services. Udenlandske skibe kan, ved årlig betaling, også blive medlemmer.

 

>> Du kan få mere information om medlemskab og –fordele her.

 

Faglig leder

Vivek Menon
vm@seahealth.dk
+45 3311 1833
+45 2960 7427

Jeg kan hjælpe dig med

  • Overordnede spørgsmål til projekter og konsulentopgaver
  • Anmodninger og spørgsmål om krisehjælp
  • Konferencen MSSM